Matchplaykampioenschappen 2017

Matchplaykampioenschappen Golfclub Oude Maas 2017

We gaan nu starten met onze golfweek, echter op 9/10 en 16 en17 (finales) september staan de jaarlijkse Matchplaykampioenschappen van Golfclub Oude Maas ook al weer voor de deur.
Leden kunnen zich nog inschrijven tot 31 augustus, 16:00 uur, via de Leden Login.
Als u niet kunt inschrijven voldoet uw handicap niet aan de voorwaarden.

Het ziet ernaar uit dat het bij de heren weer een spannende strijd gaat worden met natuurlijk de ultieme vraag: gaat Dimitri Klein zijn titel prolongeren?

De strijd bij de dames start op de 16e. Dewi van Oeveren gaat zaterdag starten om haar titel van 2016 te verdedigen.

Marcel Plugers gaat bij de heren senioren zijn titel verdedigen. Een mooi deelnemersveld zal proberen op sportieve wijze zijn golfleven zuur te maken.

De dames senioren kennen een verdubbeld spelersveld t.o.v. vorig jaar. Anja Overweg, de huidige kampioene, zal met gepaste strijd haar titel verdedigen. Kortom: het wordt weer spannend.

U kunt de wedstrijden op de club meemaken door er te zijn en wellicht met de flights mee te lopen. Denk wel aan de concentratie van de spelers!

De wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Henk van der Vorm, geassisteerd door Elly Lesage.

U kunt het programma en de standen volgen via deze link: Matchplay 2017

De Matchplaykampioenen worden zondag 17 september in de vroege avond gehuldigd. Ook de competitiekampioenen worden in het zonnetje gezet. Zorg dat je erbij bent, het wordt weer gezellig!

Veel plezier!

PS. Bekijkt u de link op uw telefoon, scroll dan naar onderaan de website en klik op ‘Weergeven als Desktop’.