Handicapregistratie vrije golfers

Abonnementhouders van Rhoon Golfcenter en golfers zonder abonnement willen wij graag attent maken op de mogelijkheid om uw handicap als vrije golfer via Golfclub Oude Maas te laten registreren.

Golfclub Oude Maas draagt dan zorg voor registratie, administratie en afhandelingen van uw actuele handicap en aanmelding bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF).
Verder verzorgen wij aan het begin van een nieuw kalenderjaar ook de uitgifte van uw NGF-handicap kaartje.
De kosten hiervoor bedragen € 60,00 p.p.p.j. Hiervoor wordt u dan opgenomen in het handicapregistratiesysteem van Golfclub Oude Maas en ontvangt u tevens ons clubblad TeeTime voor alle informatie over de club.
Verder kunt u Qualifying kaarten gelopen op Rhoon Golfcenter zelf via de Telegolfzuil in de hal van het clubhuis direct registreren.
Na afloop voert u de resultaten in en  deponeert u uw kaart  vervolgens in de rode brievenbus onder de zuil.

Kaarten niet gelopen op Rhoon Golfcenter, kunt u in diezelfde rode brievenbus deponeren. Die worden dan door Golfclub Oude Maas verwerkt.

Ook kunt u onderstaand formulier downloaden en aan ons toezenden of in de rode brievenbus deponeren.