DE GOLFWEEK VAN GOLFCLUB OUDE MAAS IS HET JAARLIJKSE GOLF-EVENT DAT JE ALS GOLFER NIET MÁG MISSEN

Nieuw dit jaar is dat er uitsluitend via de leden-login op onze website kan worden ingeschreven en dat tegelijk met de inschrijving via i-Deal betaald moet worden (zie de instructie/uitleg verderop). Dit geldt zowel voor de leden van onze club als voor introducees, abonnementhouders en businessleden van Rhoon GolfCenter en gasten!
Inschrijven is mogelijk vanaf 7 juli 2018.

Het programma is als volgt:
Zondag 19-8 om 12:00 uur : Functionarissendag
-    deelname uitsluitend mogelijk op uitnodiging van het bestuur

Maandag 20-8 om 14.00 uur: Swinging Day
-    inschrijving open voor: iedereen met een EGA handicap

Dinsdag 21-8 om 12:00 uur: de Texas Scramble
-    inschrijving open voor: uitsluitend leden, businessleden, abonnementhouders en hun introducees

Woensdag 22-8 om 12:00 uur: de traditionele 24 holes Koppelwedstrijd

Donderdag 23-8 is er geen wedstrijd.

Vrijdag 24-8 om 12.00 uur: de twee ball Scramble.
-    inschrijving open voor:  iedereen met een EGA handicap

Zaterdag 25-8 om 09:00 uur en 14:00 uur: 1e ronde Chapman Greensome club-kampioenschappen
-    inschrijving open voor: uitsluitend leden van Golfclub Oude Maas

Zondag 26-8 om 12:00 uur : Finale Chapman Greensome clubkampioenschappen.

Nadere omschrijvingen van de wedstrijden vindt in het Golfweekboek dat vanaf 7 juli in de hal van het clubhuis ligt.

Instructie en uitleg voor het inschrijven
Voor leden:
-    dit gaat zoals u gewend bent voor de wedstrijden via internet. U betaalt meteen bij inschrijving het inschrijfgeld via i-Deal en u kunt ook inschrijven en betalen voor uw gasten.
Voor niet-leden van golfclub Oude Maas:
-    u gaat via www.golfcluboudemaas.nl naar -LEDEN LOGIN – . Men komt dan op de inlogpagina van de leden. Vervolgens klikt men boven in de blauwe balk op ‘wedstrijden–augustus’ en wordt er ingeschreven met NGF nummer, emailadres, telefoonnummer, handicap enzovoort.
De inschrijver ontvangt vervolgens een email met een link die bevestigd moet worden. Bij de bevestiging vult men bij ‘opmerkingen’  eventuele mede speler(s) in en of men een handicart nodig heeft (uitsluitend met een geldige handicart-pas). Hierna volgt betaling met i-Deal.
Gasten en NGF registratie leden:
-     inschrijven op de wedstrijden “GASTEN”.
Abonnementhouders en Businessleden van Rhoongolfcenter:
-     inschrijven op de wedstrijden “ABONNEMENTHOUDERS”.

Voor iedereen geldt dat de inschrijving pas definitief is nadat de betaling is ontvangen en per email bevestigd.
Het lijkt misschien ingewikkeld, maar als je de aanwijzingen volgt, komt het allemaal prima voor elkaar!

Heeft u problemen bij het inschrijven/met i-Deal betalen ? Neem dan contact op met de desbetreffende wedstrijdleider.