Handicart wedstrijd 2018

Donderdag 9 augustus, aanvang 10.00 uur Handicart-wedstrijd

Donderdag 9 augustus a.s. vindt de jaarlijkse Handicart wedstrijd plaats. De wedstrijd begint om 10:00 uur. SG Greensome. Leden, NGF registratie-leden, leden van Rhoon Golfcenter maar ook NIET-leden zijn van harte welkom. Vereist is een EGA handicap 54 of lager. Mooie gelegenheid om je broer, zus, neef, nicht, vriend of vriendin kennis te laten maken met onze golfbaan. De opbrengst van deze gezellige gesponsorde wedstrijd komt ten goede van Stichting Handicart. Laat deze kans niet voorbij gaan en speel mee en steun Stichting Handicart die het mogelijk maakt om ook te kunnen blijven golfen als het lopen wat minder gaat. Inschrijfgeld 20 euro per persoon. Geen extra Greenfee kosten. Maak gebruik van deze unieke uitnodiging. Vanaf 9:00 uur staat de koffie klaar met iets lekkers, 10:00 uur start de SG, door de baan een frisse versnapering en na afloop een hapje en een drankje. Consul Theo Fransen en Carla Kesteloo en hun team gaan er een leuke dag van maken. De winnaars gaan naar de halve finale Stichting Handicart Trofee op 28 september op golfbaan Cromstrijen. Doe mee en schrijf je in voor deze gezellige wedstrijd. Inschrijven voor u en uw gasten via internet zoals u gewend bent.

Niet leden kunnen ook inschrijven via de link: