NGF Familietoernooi

Aan de leden van Golfclub Oude Maas, NGF registratieleden en
abonnementhouders van RGC

Op zaterdag 22 september 2018 wordt er op Golfclub Oude Maas het jaarlijkse NGF Familietoernooi georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Jeugdsportfonds dat kansen creert voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

In Nederland groeit circa een op de acht kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum.
Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie van de sportclub. Ook in de golfsport zijn er kinderen die dankzij het fonds kunnen golfen en dat worden er dankzij de opbrengst van het Familietoernooi meer.
Via het programma GOLF RAAK! komen kinderen voor het eerst en herhaald in contact met de golfsport en indien noodzakelijk kan men bij het fonds aankloppen voor een bijdrage zodat een drempel wordt weggenomen om lid te worden van een golfclub.

Inschrijving is mogelijk voor koppels. Bij ieder koppel dient een familierelatie te bestaan. Inschrijven vanaf HCP 54 is mogelijk.

Inschrijven kan vanaf heden zoals gebruikelijk via telegolf/proware. Starttijd 14.00 - 16.00 Uur

- Inschrijfgeld Euro 20,— per koppel voor leden van Oude Maas en niet-leden met een baanabonnement.
  Voor niet-leden zonder een baanabonnement geldt een gereduceerd extra greenfee van Euro 27,50 per persoon.

Spelvorm is Greensome Stableford

De finale, die wordt gehouden op 7 oktober op de Nunspeetse, plaatsen zich de beste 44 koppels bruto en de beste 24 koppels die winnaar zijn geworden van de landelijke voorronden op de golfverenigingen.

Na de clubwedstrijden worden de winnaars door de NGF geïnformeerd over de verdere gang van zaken.
De nationale finale heeft een apart reglement.