SWINGING DAY

MAANDAG 20 AUGUSTUS 2018  14:00 UUR
Open wedstrijd: Iedereen met een EGA handicap kan inschrijven. Een wervelende golfpartij met eten en drinken in, om en naast de baan, en heerlijke muzikale en smakelijk toetjes in het clubhuis dus laat je boterhammetjes maar thuis!

INSCHRIJVEN
in teams van maximaal vier spelers. Inschrijvingen per twee of drie spelers worden indien mogelijk zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld, en aangevuld (tot vier)
met individuele inschrijvingen. Per team wordt een speciale scorekaart bijgehouden. Binnen de teams speelt iedereen een individuele Stableford wedstrijd.

SPELVORM
: Op de eerste hole wordt op de teamscorekaart de Stableford score van een beste speler genoteerd.
Op de tweede hole die van de twee beste spelers, op hole drie de beste drie en op de vierde hole worden alle scores van het team ingevuld.
Na vier holes begint deze cyclus opnieuw.
En op de holes 9 en 18 worden ook de scores van alle vier de spelers op de teamscorekaart genoteerd.
Aan het eind van de wedstrijd wordt zowel een individueel klassement als een klassement per team opgemaakt.

LET OP
: per team worden dus vijf kaarten ingevuld en ingeleverd:
vier individuele scorekaarten en één teamscorekaart.

Wedstrijdleiders: Ellen en Marina /  Damescommissie